1. Feleslegesen nem tároljuk adatait (név, e-mail cím), személyes adatait pedig egyáltalán nem õrizzük meg (születési hely, idõ, ...).

2. Gyûlöljük és mélyen megvetjük a kéretlen reklám levelek (SPAM) küldõit, ezért mi SOHA, de SOHA nem fogunk ilyen levelet küldeni és küzdünk azért, hogy ezt más se tegye.

3. Hasonló rossz érzésekkel vagyunk a tudakozók, cégböngészõk, pénzügyi és befektetési tanácsadók, B2B és hasonló rendszerekkel szemben, mert erõszakos telefonos üzletkötõ munkatársaik nagyon fárasztóak és a mögöttük álló infrastruktúra a legtöbb esetben nem, vagy nem úgy mûködik, ahogy azt állítják. Kérem ilyen ügyekben ne hívjanak. Nem szeretnénk elõfizetni ilyesmire.

4. Nincs befektetésre szánt pénzünk, mert azt befektettük a saját ötleteinkbe.

5. Alapítványokat, közhasznú szervezeteket nem támogatunk, amit adunk azt közvetlen adjuk a rászorulóknak.

6. Az internet egy szabad média, tehát amit a honlapon talál azt használhatja, viheti (,ha tudja), de a nevünkkel és adatainkkal nem élhet vissza.

7. Amennyiben nem reagálunk valamire (e-mail, telefon), valószínûleg nem is érdekel minket az adott dolog igazán.

8. Nincsenek házaló munkatársaink, tehát, ha valaki betéved az utcáról önökhöz a mi cégünk nevében, nyugodtan csípje fülön a csalót és hívjon minket is, hogy megtehessük a szükséges lépéseket.

9. Soha nem kérünk adatokat a kapcsolatfelvételi oldalon kívül (ott is minimálisan) és nem is egyeztetünk ilyet. Küzdünk az adathalászat ellen is.

10. Nem küldünk ajánlatokat kéretlenül önnek. Kérjük ön se küldjön nekünk, még ha ezt a törvény meg is engedi. Amennyiben mégis küldene, a leiratkozás tényleges lehetõségét biztosítsa számunkra, mert élnénk vele. Ezt követõen pedig nem szeretnénk SOHA, azaz SOHA újra felkerülni az említett listára, fõleg nem automatikusan.

Vissza